Schoonheidssalon Sacha

Voor hem & haar!


Massage's


KLASSIEKE MASSAGE;
Deze behandeling is de welbekende ontspanningsmassage waarbij de masseuse het lichaam door middel van specifieke massagegrepen los masseert.
Deze massage zorgt voor totale ontspanning.

* Klassieke Massage van 30 minuten         € 27,50
* Klassieke Massage van 45 minuten         € 39,25
* Klassieke Massage van 60 minuten        € 51,50


HOTSTONE MASSAGE;
Deze massagevorm is over het algemeen een toevoeging op een bestaande massage.
Vooraf worden de warme basalt stenen op het lichaam geplaatst, zodat de warmte van de stenen af wordt gegeven aan het lichaam, hierdoor ontspannen de spieren zich beter en komt de doorbloeding op gang. Na ongeveer 5 minuten van ontspanning wordt het lichaam gemasseerd met de warme stenen. De warmte dringt tot 3 á 4 cm door in het spierweefsel, de bloeddruk kan plaatselijk toenemen door toestroom van bloed uit geblokkeerde gebieden. Bij elke graad verhoging van temperatuur neemt de stofwisseling ca. 10 á 15% toe. Ook wordt het lymfesysteem geactiveerd en spieren worden soepeler, ze zijn daardoor beter te masseren. Basalt stenen komen over het algemeen uit zee of stromende rivieren in vulkanische gebieden. De stenen zijn door de natuur gevormd en hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte, hierdoor houden ze de warmte goed vast en geven het langzaam af aan het lichaam.
De behandeling werkt ontgiftend, afvoerend, pijn verlichtend en stress verlagend.

* Hotstone Massage van 30 minuten       € 37,50
* Hotstone Massage van 45 minuten        € 49,25
* Hotstone Massage van 60 minuten        € 61,50


    Klassieke Massage  Hotstone Massage  Hydrotherm Massage  Oosterse Massage   


HYDROTHERM MASSAGE;
De basis van deze massagevorm is het werken met warm water waardoor de spieren sneller ontspannen en aangenaam soepel worden. Tijdens deze massage ligt u, de gehele tijd op uw rug, op een warmwaterkussen die op de gewenste temperatuur is gebracht. Dit maakt dat deze massage geschikt is voor iedereen. Ideaal voor mensen die niet of nauwelijks op hun buik kunnen liggen door bijvoorbeeld zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en/of darmstoornissen. De combinatie van het warmwaterkussen en het gebruik van massage oliën geeft mij de mogelijkheid om uw rug te masseren terwijl u op uw rug ligt. Er is dus geen sprake meer van omwentelingen tijdens deze behandeling.
De behandeling werkt stimulerend, ontspannend en is zeer comfortabel.

* Hydrothermmassage van 30 minuten       € 37,50
* Hydrothermmassage van 45 minuten       € 49,25


WELEDA ARNICA € 59,50

Steeds meer mensen hebben een zittend beroep, waarbij de computer, smartphone of tablet onmisbaar is. Wist je dat je hierbij een statische en verkrampte houding aanneemt? Dit resulteert in spanning in voornamelijk het rug-nek-schouder gebied, met soms langdurige spanningsklachten tot gevolg. De Weleda Rug-Nek-Schouder behandeling, geïnspireerd op de Arnica plant, is speciaal ontwikkeld om in dit gebied ontspanning te bieden en langdurige klachten in dit gebied te helpen voorkomen. De Arnica behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit een Arnica Balancing, Arnica Rug-Nek-Schoudermassage en een Arnica Wake-up.


AUTHENTIEKE OOSTERSE MASSAGE;

De Authentieke Oosterse Massage, beter bekent als de Thaise massage, beïnvloed door de Chinese en Indische technieken, is dit een vrij stevige massagevorm waarbij de masseuse op de energiebanen masseert en rek- en strekoefeningen uitvoert. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens de massage ook in diverse yoga-posities gebracht. U wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse, de spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. De ledematen worden gestrekt en uitgerekt en je rug gebogen tot een soepele kromming. Het poogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Tijdens de Authentieke Oosterse Massage wordt gemakkelijk zittende kleding gedragen en de massage wordt gegeven op een matras op de grond. Olie komt er niet aan te pas bij deze massage.

Deze behandeling zorgt voor versoepeling van het weefsel, verbeterd de bloedcirculatie en bestrijdt stress.


* Authentieke Oosterse Massage van 90 minuten € 85,00

* Authentieke Oosterse Massage incl. Kruidenstempel Massage van 120 minuten    € 99,50
Tarieven per juli 2018, prijswijziging en/of drukfouten voorbehouden.