Sacha's Salon

Weleda Huidspecialiste

Behandelingen zijn alleen op afspraak, deze kunt u ook zelf inplannen in de Online Agenda!!


De behandelingen kunnen ingepland worden op;

- dinsdag & vrijdag 9.00 uur t/m 17.00 uur


Voor product verkoop, cadeau's, cadeaubonnen en/of advies ben ik best vaak aanwezig, maar laat van te voren even weten dat u langs wilt komen... dan zorg ik dat ik er ben.


Als u verhinderd bent voor u afspraak, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven. Anders ben ik toch genoodzaakt om de geplande behandeling in rekening te brengen bij het niet nakomen van uw afspraak. U kan tot 24 uur van te voren kostenloos u afspraak annuleren.


Sacha's Salon
Dorpsstraat 84
1731 RJ Winkel
06-13822098

www.sachassalon.nl

info@sachassalon.nl


*****************************************************************************

Corona Up-date;

We hebben groen licht gekregen van de overheid en de salons mogen weer geopend worden. Sacha's Salon gaat per 1 juni weer open voor behandelingen. U kunt de Online Agenda weer gebruiken voor het boeken van behandelingen of even bellen, appen of mailen is uiteraard ook mogelijk.

Ondanks dat het niet verplicht is vanuit het RIVM zal ik wel met mondkapjes werken, voor jullie als klant is het niet verplicht en bij sommige behandelingen ook niet te doen, maar ik vraag wel om vóór de behandeling even bij uzelf te raden te gaan of u echt geen last heeft van de ondertussen wel bekende klachten. Als dat wel het geval is kan u de behandeling kosteloos annuleren en plannen we een nieuwe datum.