Sacha's Salon

Weleda Huidspecialiste

Schoonheid komt ook van binnenuit!

Sacha's Salon - Superfood Systeem - Winkel nh

Nieuw bij Sacha’s Salon… het Superfoodsysteem!


Dit systeem bestaat uit Super smoothies en daar ga je je lichaam extreem goed mee voeden. In de smoothies zit alles qua koolhydraten, eiwitten en vetten… alles uitgebalanceerd zodat het volstaat aan een volledige maaltijd. Je kan hiermee 2 maaltijden per dag vervangen. Je kan s’avonds dus gezellig mee-eten met het gezin. De tussendoortjes zijn ook te verkrijgen via dit superfood systeem, maar mag ook normaal eten zijn, zoals fruit, rauwkost, crackertje of zo iets dergelijks… daar begeleiden we jouw in.


Alle producten zijn op natuurlijke basis, dus zonder toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen…
het is Soja vrij & Glutenvrij!


Daarnaast gebruiken we een Ayurveda kruidendrank, die gaat het lijf zeg maar her balanceren… dat zorgt voor minder stress, helderder in je hoofd en zorgt ook dat je hormonen in balans komen en als laatste gebruiken wij een Cleans kruidendrank, daarmee ga je je lichaam ontgiften.


Dit is dé gouden driehoek van het superfoodsysteem waarmee je je lijf goed gaat voeden en in balans gaat brengen. Het is niet alleen om af te vallen, maar ook je huid/haar verbeterd erdoor en je krijgt veel meer energie. Je voelt je veel fitter!!

Interesse?
Bel, mail of app voor een persoonlijk advies!