Sacha's Salon

Weleda Huidspecialiste

Mijn verhaal;


Na mijn laatste zwangerschap (van 6 jaar geleden) kwam ik niet goed terug in mijn velletje... de extra kilo's wilde er maar niet af, miste mijn energie en een betere nachtrust leek mij ook wel wat. Veel sporten of een moment van ontspanning zat er ook even niet in gezien de drukte van werk, eigen bedrijf, kinderen etc. etc.

Tuurlijk was ik ook sceptische en kritische toen ik dit superfood systeem voorbij zag komen, maar omdat ik goede verhalen en resultaten bleef horen en zien bij andere, besloot ik er ook voor te gaan... en wat ben super blij dat ik deze stap heb genomen. Voel mij nu veel energieker en in mijn geval smelten de kilootjes lekker weg!!

Na de start met het Superfood Systeem, op 18 augustus '22, ben ik in 4 maanden tijd 11 kilo kwijt en voel mij super lekker. Naast die 11 kilo ben ik ook in omvang over mij gehele lichaam {armen, benen, taille) 30 cm kwijt


Waarom ik dit Superfood Systeem heb verkozen boven alle andere programma's:

Het bevat geen soja en gluten

Betere eiwitten

Minder suiker

Op natuurlijke basis, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen

Het systeem werkt synergetisch qua producten

Er wordt gewerkt met fasting/detoxenHet is super simpel, lekker en snel én je mag gewoon nog alles doen wat je voorheen deed.
Dat is wel één van de redenen dat ik JA heb gezegd tegen dit Superfood Systeem... dat er s'avonds gewoon samen gegeten kan worden en overdag, waar alle ballen hoog gehouden moeten worden, een snelle maar voedzame maaltijd genuttigd kan worden.

Het is een leefstijl... geen dieet!

Mijn doel voor de aankomende december maand is om lekker te genieten van alle gezelligheid die komen gaat, maar daarnaast ook om in balans te blijven met mijn gewicht en zodra alle feestje voorbij zijn gaan we voor deel 2… ja want ik ben nu ongeveer op de helft!!
Ik hou jullie op de hoogte!


Wil je ook bewust zijn van je voeding en gezondheid?
Neem dan even contact op met mij en laat mij je helpen