Massage's

Alle massages kunnen ingepland worden in een tijdvak van uw keuze...

 

******* NIEUW ******* NIEUW ******* NIEUW ******* NIEUW ******* NIEUW ******* NIEUW ******* NIEUW *******

HONING BINDWEEFSEL MASSAGE;

Ja je leest het goed, een Honing massage...

Ik ga inderdaad met pure HONING masseren. Nu zul je denken wat een plak zooitje... nou dat is inderdaad wel waar, maar door de massage wordt de honing super goed opgenomen door de huid en hoef je 'niet' te douchen na afloop! De Bindweefselmassage in combinatie met Honing zorgt voor een natuurlijke peeling, drainage, verzorgt, verzacht en verstevigd. Deze massage is een waardevolle impuls in huidverzorging en in de restauratie van de elasticiteit. Het kan dus ingezet worden als huidversteviging, maar ook als spierklacht verlichtend.

-het deel wat we gaan masseren wordt eerst gescrub met dode zeezout scrub
-gevolgd door de bindweefselmassage van rug en achterkant van de benen
-rug pakking

Deze behandeling kunt u in een tijdvak van 45 minuten inplannen.

Ook kunt u deze massage uitbreiden met een gezichtsbehandeling of een bodywrap, dan wordt de behandeling 75 minuten.

Gezichtsbehandeling bestaat uit;
-reiniging van het gezicht
-zachte scrub van het gezicht
-honing bindweefselmassage van het gezicht
-honing masker
-dagverzorging

Uitleg Bodywrap;
Bodywrap is een aanvulling op de bindweefselmassage bij cellulitis en afvallen. Deze afslankmethode zorgt voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam waardoor u plaatselijk een maatje minder wordt. Bij de Bodywrap wordt bijvoorbeeld de buik en/of armen en/of benen ingewikkeld in folie. Deze wrap laat u maximaal 8 uur zitten. U zult merken dat u na elke bindweefselmassage, gevolgd door een bodywrap centimeters verliest. Armen en benen kunnen wel tot 1 cm kwijt raken per behandeling. Na een paar behandelingen zult u duidelijk het verschil zien. Behalve centimeters verliezen zal de huid ook verstevigen en verstrakken. Je kunt na ca. 10 wraps een maatje minder hebben. Er moet minimaal 4 dagen tussen de behandelingen inzitten. Het verlies van de volgende wrap zal nog groter zijn dan die van de vorige keer.

Wilt u deze behandeling in kuur verband neem dan even contact op, dan maken we een kuur op maat!

 

       ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* 

KLASSIEKE MASSAGE;

Deze behandeling is de welbekende ontspanningsmassage waarbij de masseuse het lichaam door middel van specifieke massagegrepen los masseert.
Deze massage zorgt voor totale ontspanning.

* Klassieke Massage van 30 minuten
* Klassieke Massage van 45 minuten
* Klassieke Massage van 60 minutenHOTSTONE MASSAGE;

Deze massagevorm is over het algemeen een toevoeging op een bestaande massage.
Vooraf worden de warme basalt stenen op het lichaam geplaatst, zodat de warmte van de stenen af wordt gegeven aan het lichaam, hierdoor ontspannen de spieren zich beter en komt de doorbloeding op gang. Na ongeveer 5 minuten van ontspanning wordt het lichaam gemasseerd met de warme stenen. De warmte dringt tot 3 á 4 cm door in het spierweefsel, de bloeddruk kan plaatselijk toenemen door toestroom van bloed uit geblokkeerde gebieden. Bij elke graad verhoging van temperatuur neemt de stofwisseling ca. 10 á 15% toe. Ook wordt het lymfesysteem geactiveerd en spieren worden soepeler, ze zijn daardoor beter te masseren. Basalt stenen komen over het algemeen uit zee of stromende rivieren in vulkanische gebieden. De stenen zijn door de natuur gevormd en hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte, hierdoor houden ze de warmte goed vast en geven het langzaam af aan het lichaam.
Deze massage werkt ontgiftend, afvoerend, pijn verlichtend en stress verlagend.

* Hotstone Massage van 30 minuten
* Hotstone Massage van 45 minuten
* Hotstone Massage van 60 minuten


 

Klassieke Massage
Hotstone Massage
Hydrotherm Massage

 

HYDROTHERM MASSAGE;

De basis van deze massagevorm is het werken met warm water waardoor de spieren sneller ontspannen en aangenaam soepel worden. Tijdens deze massage ligt u, de gehele tijd op uw rug, op een warmwaterkussen die op de gewenste temperatuur is gebracht. Dit maakt dat deze massage geschikt is voor iedereen. Ideaal voor mensen die niet of nauwelijks op hun buik kunnen liggen door bijvoorbeeld zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en/of darmstoornissen. De combinatie van het warmwaterkussen en het gebruik van massage oliën geeft mij de mogelijkheid om uw rug te masseren terwijl u op uw rug ligt. Er is dus geen sprake meer van omwentelingen tijdens deze behandeling.
Deze massage werkt stimulerend, ontspannend en is zeer comfortabel.

* Hydrothermmassage van 30 minuten
* Hydrothermmassage van 45 minuten

 

 

Tarieven per oktober 2019, prijswijziging en/of drukfouten voorbehouden.