Massage's

Alle massages kunnen ingepland worden in een tijdvak van uw keuze...


KLASSIEKE MASSAGE;

Deze behandeling is de welbekende ontspanningsmassage waarbij de masseuse het lichaam door middel van specifieke massagegrepen los masseert.
Deze massage zorgt voor totale ontspanning.

* Klassieke Massage van 30 minuten
* Klassieke Massage van 45 minuten
* Klassieke Massage van 60 minutenHOTSTONE MASSAGE;

Deze massagevorm is over het algemeen een toevoeging op een bestaande massage.
Vooraf worden de warme basalt stenen op het lichaam geplaatst, zodat de warmte van de stenen af wordt gegeven aan het lichaam, hierdoor ontspannen de spieren zich beter en komt de doorbloeding op gang. Na ongeveer 5 minuten van ontspanning wordt het lichaam gemasseerd met de warme stenen. De warmte dringt tot 3 á 4 cm door in het spierweefsel, de bloeddruk kan plaatselijk toenemen door toestroom van bloed uit geblokkeerde gebieden. Bij elke graad verhoging van temperatuur neemt de stofwisseling ca. 10 á 15% toe. Ook wordt het lymfesysteem geactiveerd en spieren worden soepeler, ze zijn daardoor beter te masseren. Basalt stenen komen over het algemeen uit zee of stromende rivieren in vulkanische gebieden. De stenen zijn door de natuur gevormd en hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte, hierdoor houden ze de warmte goed vast en geven het langzaam af aan het lichaam.
Deze massage werkt ontgiftend, afvoerend, pijn verlichtend en stress verlagend.

* Hotstone Massage van 30 minuten
* Hotstone Massage van 45 minuten
* Hotstone Massage van 60 minutenKlassieke Massage
Hotstone Massage
Hydrotherm Massage


HYDROTHERM MASSAGE;

De basis van deze massagevorm is het werken met warm water waardoor de spieren sneller ontspannen en aangenaam soepel worden. Tijdens deze massage ligt u, de gehele tijd op uw rug, op een warmwaterkussen die op de gewenste temperatuur is gebracht. Dit maakt dat deze massage geschikt is voor iedereen. Ideaal voor mensen die niet of nauwelijks op hun buik kunnen liggen door bijvoorbeeld zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en/of darmstoornissen. De combinatie van het warmwaterkussen en het gebruik van massage oliën geeft mij de mogelijkheid om uw rug te masseren terwijl u op uw rug ligt. Er is dus geen sprake meer van omwentelingen tijdens deze behandeling.
Deze massage werkt stimulerend, ontspannend en is zeer comfortabel.

* Hydrothermmassage van 30 minuten
* Hydrothermmassage van 45 minutenTarieven per oktober 2019, prijswijziging en/of drukfouten voorbehouden.